Wonen aan de Kasteelweide

Loon op Zand - Loon op Zand
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 180m2
Kaveloppervlak
70 - 250m2
Inhoud
420 - 750m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Project
Aan de kasteelweide in Loon op Zand ontwikkelt Van Besouw Beheer het schitterende plan ‘wonen aan de kasteelweide’. De acht prachtige, geschakelde woningen die aan de noordzijde van de Kasteelweide in stijl worden gebouwd hebben een rijke, klassieke architectuur.
Door hun vormgeving en gebruikte materialen in combinatie met het omringende gebied, stralen deze woningen grandeur uit: deze bijzondere woningen op deze unieke locatie mogen gezien worden.

Unieke locatie
De locatie is werkelijk uniek te noemen. Uitstekend gelegen, nabij de bestaande bebouwing aan de rand van Loon op Zand, met magnifiek uitzicht over de Kasteelweide en Het Witte Kasteel en op korte loopafstand van het centrum met winkels, horeca, openbaar vervoer en alle andere belangrijke voorzieningen.

Ontwikkeling
De ontwikkelaar over zijn plan: “Met dit bouwplan wordt een belangrijke overgang van de Kasteelweide en het dorp gerealiseerd”. In het gebouw is variatie aangebracht in nokhoogte en verspringende gevels om aan te sluiten bij de maat en schaal van de omgeving. Door toepassing van, voor deze omgeving, traditionele materialen zoals baksteen in combinatie met gebakken dakpannen en waar toepasbaar natuursteen, kleuren en details sluit de bebouwing naadloos aan bij de overige dorpse bebouwing en de omgeving en zorgt daarbij tevens voor nieuwe elan. De samenhang in de straatwand wordt gewaarborgd door het toepassen van één kleur gevelsteen en één kleur dakpannen voor het gehele bouwplan.

Woning aanbod
De woningen zijn comfortabel met een compleet woonprogramma op de begane grond. De ruimte in de woning is optimaal benut wat nadrukkelijk tot uiting komt door de plafondhoogte van 2.72m op de begane grond. In de bijzonder ruime living is een mooi zit- en eetgedeelte en daarnaast de mogelijkheid tot een fraaie open keuken welke afhankelijk van uw wensen in het midden van de woning of aan de kasteelweide gesitueerd kan worden. Het vele glas zorgt voor een zeer lichte ruimte met een prettige sfeer. De verdieping kan door u ingevuld worden als 2e slaapkamer of hobby ruimte met eventueel toilet en douche ruimte. Onder de woningen is een ruime stallingsgarage met daarin voor iedere woning een eigen parkeerplaats, eigen berging en trapopgang naar de begane grond. De autostalling kan tegen een meerwerk optie afsluitbaar gemaakt worden door middel van een rolluik.

Naast de riante basisplattegronden zijn er nog diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot de indeling en uitvoering. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de keuze voor het plaatsen van de keuken. Of u deze aan de kaastelweide wilt, of toch liever centraal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Kasteelweide
Koopwoningen
8
Prijs
€ 285.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Loon op Zand.

Aanmelden